Sisate.net

Najbolje i najlepše sisate devojke, žene iz Srbije i Hrvatske
Ispovesti

Sisate Matorke

Jebozovna sisata matorka pametna i fatalna

Ehhh te predrasude. Sta nam rade. Vide lepu zgodnu matorku plavusu u srednjim godinama, ostvarenu zenu sa sisama prelepim i velikim, sa guzom zaobljenom i socnom, sa usnama koje mole da budu ljubljene… i odmah pomisle – ma neka glupaca koju cu da oborim s nogu u dve reci.

Koliko su samo puta pomislili da mogu tako lako mene da osvoje, ali dragi moji, nisam ja onakva kakvom me smatrate. Neka moje ime ostane misterija, ono nije ni vazno. Ipak je ovo internet i ja imam reputaciju koju trebam da stitim. 1974. sam godiste, situirana, mozda u braku a mozda i nisam, ko ce ga znati 😛 Jebozovna sisata matorka pametna i fatalna

Ti bi rekao glupava plavusa, a ja cu reci fatalna plavusa. Fatalna zato sto razmisljam svojom glavom a tek posle svojim sisama, za razliku od vas koji razmisljate glavom ali onom donjompogresnom. Provalila sam ja vas „frajere“ jos odavno. Dovoljno je samo malo da ukljucim svoj droljasti pristup i ponasanje i vi odma spustite svoj gard… a tada napadam i osvajam vase telo i vas um.

Malo mi vremena treba da vas opcinim… da kleknete na kolena, da mi poljubite stopala, nazovete me svojom gospodaricom i jedete mi iz ruke. Imam tu moc da dominiram sa vama, da vas dovedem do ludila, da vas posedujem!

Bilo je jasno od prve moje javne slike da ce ovo biti zanimljivo putovanje. Zene mojih godina se plase kako su matore i nemaju vise tu moc da osvoje muskarca ali ja sam zivi dokaz da je to apsolutno moguce i dostizno.

Moj profil na oglasima koji imate OVDE me je oslobodio. Dao mi je novu snagu i veru u sebe samu i moje telo iako sam znala sta posedujem, mnogo je bolje i jace kada krene najezda napaljenih frajera da mi pisu i ostaju zabezeknuti mojim nacinom komunikacije, mojom pamecu, mojim telom i mozgom.

Ja nisam nesigurna, nisam stidljiva, sto vidis i po mojim slikama, nisam neka neiskusna matorka koja je smotana i skace na svaku vasu naredbu. Ako ces sa mnom, budi spreman da budes MOJ!

  1. Повратни пинг: Sisata | Sisate.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Hej seksi, cmokić za tebe!