Sisate.net

Najbolje i najlepše sisate devojke, žene iz Srbije i Hrvatske
Ispovesti

Milfica u telu mlade devojke

milfica u telu mlade devojke

Pošto se trudim da uvek budem iskrena, onda ću biti poštena i reći odmah na početku da je cela ova moja avantura počela kao zezanje i kao šala. Nisam imala nikakva očekivanja. Međutim drago mi je da mogu reći da sam se prevarila. Provod ovde je sjajan i nadam se da će tako i ostati.

E sada da malo pišem o sebi jer svaka žena a posebno ona u srednjim godinama najviše voli da priča o sebi. Na prvi pogled vam je jasno da sam opasno seksi. Prešla sam četrdesetu ali moje telo to nije osetilo. I dalje dobijam opasno puno komplimenata i pohvaa na račun svog izgleda. I to mi veoma prija. milfica u telu mlade devojke

Moj život je isprepletan čudnim događajima. Zahvaljujući svojim poslom ja sam upoznala mnogo interesantnih ljudi, čak i poznatih ličnosti. Ali sam uvek gledala da se držim po strani. Mogla sam da kresnem njih milion ali sam uvek bila diskretna, u senci, tako mi najviše odgovara.

U svom oglasu koji je OVDE napisala sam nešto što su mi neke drugarice zamerile. Rekla sam da mi klinke zavide jer sam ovako jebozovna. I zar nisam u pravu? Pogledajte me… jebeno sam ekstra pička i volim to da kažem na glas! To kažem i svom partneru – nazovi me dobrom pičkom ako to i jesam, u čemu je problem.

Masturbiram svakodnevno. Ako propustim i jedan dan onda imam ozbiljan problem. Treba mi taj fiks, taj osećaj koji me preplavljuje, obuzme moje čitavo telo! Pronašla sam način da sve uskladim i zato sam veoma ponosna.

Pred sobom imate sposobnu, kreativnu, perverznu ženu u četrdesetima sa telom dvadesetogodišnjakinje! Sami izaberite šta ćete.

  1. Повратни пинг: Mladolika | Sisate.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Hej seksi, cmokić za tebe!