Sisate.net

Najbolje i najlepše sisate devojke, žene iz Srbije i Hrvatske
Erotske Priče

Sisata Bibliotekarka 4. Deo

bibliotekarka mu sisa kurac na merdevinama

Uvek tiha, soba je delovala praznije nego inače. Primetio sam da je većina manjih predmeta koje smo ranije videli zaista već spakovana.

„Gospođo Vekić?“ rekoh tiho. Nije bilo odgovora. „Gospođo Vekić?“ Usudio sam se glasnije. Čuo sam prepoznatljiv ‘klik-klak’ visokih potpetica na tvrdom podu, koji je dolazio iz udaljenijeg ugla sobe. Kako se nastavilo, uspeo sam da se usredsredim na lokaciju. Gore. Približava se. Zvuk je postao jasniji, sa manje odjeka, i video sam par veoma atraktivnih stopala kako počinju da se spuštaju odozgo.

Približio sam se stepenicama, baš na vreme. Oh, jebote, pomislio sam. Još uvek je bila u kostimu. Gledao sam njene grudi kako se tresu pri svakom koraku.

„Tu si!“ nasmešila se, i dalje koračajući. Odskočila je pored mene i zatvorila vrata, zaključavši ih. Bilo je normalno zaključavati u ovo doba dana, zar ne? „Ovuda, Nemanja“, rekla je, ponovo prolazeći pored mene, i dalje brzo hodajući. “Gore.”

Bio sam primoran da je pratim do višeg nivoa. Tri koraka iza nje, njeno ukusno dupe je bilo na pogodnoj visini za gledanje, dok su joj se bokovi hipnotički ljuljali. Skrenula je desno na vrhu stepenica. Kada je stvorena biblioteka u ovoj nekadašnjoj teretani, izgradili su gornji nivo, kraći od pune dužine prostorije.

„Ovo prvo“, pokazujući na ogromnog pauka koji je visio odozgo. Očima sam pratio konopac, od pauka, kroz metalnu rešetku, pa preko tavanice prema nama. Bio je vezan na jednoj od drvenih merdevina.

„U redu“, klimnuo sam glavom, polazeći uz merdevine. Popeo sam se oko četiri prečke i suočio se sa ogromnim, zapetljanim čvorom. „Kakav je ovo čvor?“ pitao sam se naglas.

„To je, hm…. To je moja kopča“, zakikotala se, gledajući u mene. „Izvini. Htela sam da budem sigurna da neće pasti. Možeš da ga odvežeš, zar ne?“

„Daću sve od sebe.”

„Držaću te, ali molim te, nemoj da padneš na mene.” Stavila je jednu ruku na merdevine, uhvativši me u zamku. O, dobro, pomislio sam, izvlačeći oči iz njenog dekoltea. Okrenuo sam se poslu koji mi je bio pri ruci, uvijajući se u stranu na merdevinama da bih mogao da se nagnem i koristim obe ruke. Bilo je kao da raspetljam božićna svetla iz pakla. Trebalo mi je nekoliko minuta, i svaki put kada bih se oslobodila omče, nastavio bih da gledam niz njenu haljinu.

Jedini problem je bio što nisam mogao da se sprečim da gledam, a moj kurac je imao svoj mozak i počeo je da formira izbočinu. „Mislim da smo skoro gotovi“, progunđao sam.

„Sjajno!“ ona se nacerila, nakratko podigavši pogled. Tri-četiri petlje kasnije, čvor je bio slobodan, a moj kurac tvrd kao kamen. Idemo redom; Polako sam spustio pauka na sto ispod. „Jedan pauk dole“, nasmejao sam se, gledajući u njeno okrenuto lice.

„Dobro. Sačekaj“, zakikota se ona i poče da gura merdevine duž prolaza, sa mnom kao suvozačem, sve dok nije stigla do kraja staze.

„Gde je sledeći?“ Pitao sam, i dalje ne shvatajući suštinu.

„Baš ovde“, nasmejala se i dlanom mi dotakla izbočinu. „Bože Nemanja. Kakva je to kvrga koju imaš tamo?“

„Khm, gospođo Vekić?“ pitao sam tražeći potvrdu.

„Mislim da me možeš zvati Veki, kada smo sami“, odgovorila je tiho, nastavljajući da mi miluje izbočinu. „Vrlo toplo je ovde“, uzdahnula je.

Pretpostavljao sam da je mislila na moje međunožje, ali možda i nije. Gledajući dole u nju, video sam je kako je uhvatila bratele svoje haljine i povukla ih niz ruke. Spuštala ih je sve niže, sve dok njene fantastične sise nisu neobuzdano odskočile. Njene bradavice su bile dugačke i ukočene.

„U redu Nemanja, evo šta će se desiti“, rekla je tiho, a glas joj je bio mešavina želje i kontrole. „Raskopčaću ti rajsferšlus, osloboditi ti kurac i popušiti ti ga. Koliko sam razumela, nedavno si imao rođendan?“

„Prošle nedelje“, graknuo sam, zureći u njene gole grudi.

„Dobro je, dakle legalno je da radim šta god hoću sa tobom“, nastavila je. „Ovo će ostati između nas. Ozbiljna sam Nemanja. Niko ne sme da sazna. Ni tvoji drugari. Niko. Nikada. Ako to ikada izađe na videlo, koštaće me posla i nikada se više neće ponoviti. Razumeš?“

Pa, da i ne. Da – držim jezik za zubima. To je jasno. Sada, o delu da bi se to moglo ponoviti? Da li sam dobro čuo? „Da gospođo“, klimnuo sam glavom. „Mogu li da postavim pitanje?“

„Samo napred“, odgovorila je, počevši da radi na mojim pantalonama.

„Uz rizik da zvučim nezahvalno“, usudio sam se, „Zašto ja?“

„To je fer pitanje“, nasmešila se, sada suočena sa mojim donjim vešom. „Videla sam da me gledaš. Znam da me želiš.“ Jedan prst je zakačio elastiku i ona je zavirila preko vrha. „Oh, vau. Da, želim i ja“, nasmejala se, kad je moj penis iskočio.

Ona ga je zgrabila i pomilovala. „Definitivno ga želim. Lep penis Nemanja. Debeo i dovoljno dugačak.“

Prihvatio sam kompliment. „Svaki momak u školi te želi. Prelepa si“, odgovorila sam, uveren da neće stati sada kada ima moju krutu kitu u ruci.

„Laskavo“, rekla je, i dalje gledajući u moj kurac. „Ali teško da mogu da radim ovo sa svima. Ti si fin momak. Sviđaš mi se. Svakako me krišom odmeravaš, ali i dalje poštuješ. Kada me zoveš „gospođa Vekić“, to se oseti… A sada, zašto danas? Napaljena sam nimfomanka! Noseći ovu odeću ceo dan mi je tako vruće da bih skoro mogla da vrištim.“

Smeškala se i trljala obraz o glavu mog tvrdog kurca. „Šta misliš da sam radila kada si stigao?” namignula je, nudeći prste da ih njušim. Još nisam imao privilegiju da lično doživim žensku pičku, nisam mogao konkretno da identifikujem miris. Bilo je opojno, i radovao sam se. „Sada, ako me izviniš, dosta mi je pričanja“, zastenjala je i širom otvorila usta.

„Sranje,“ zastenjao sam, dok je zahvatila moj penis, usisavajući ga duboko u svoja usta. Zgrabio sam prečku i čvrsto se držao. „Mmmmmm“, pjevušila je, povlačeći se na sekund. „Možeš se igrati sa mojim sisama, ako želiš.“ Vratila se na posao, ponovo duboko gutajući moju kurčinu.

Na dohvat ruke, te divne grudi su se zaljuljale dok je mahala glavom, moleći me da ih pomilujem. Ispružio sam ruku i uhvatio njenu levu dojku. Topla, čvrsta i stvarajući naviku, nežno sam stisnuo, izmamivši jecaj od nje. Zaigrano sam pomerio bradavicu u erekciji, a ona je ponovila zvuk.

Očigledno – uživala je. Njena usta su bila kao udobni somot na mojoj koži, dok je moja ruka bila kao ruka. Nije bilo poređenja. Jednom sam se rukom držao za merdevine, drugom istraživao njene grudi i posmatrao kako joj se usta pomeraju gore-dole. bibliotekarka mu sisa kurac na merdevinama

Njene oči, uvek ljupke po mom mišljenju, bile su super-seksi sa ajlajnerom, senkom i trepavicama koje odgovaraju njenom kostimu. Da, zapamtiću tu sliku. Vekićka se kretala sa samopouzdanjem i iskustvom. Njena ruka je drkala kitu u savršenoj koordinaciji sa njenom glavom koja se klatila, a usisavanje je primenjeno u savršenoj količini.

Nisam mogao da vidim njen jezik, ali sam ga sigurno mogao osetiti kako klizi duž moje osovine. U tišini prazne biblioteke mogao sam da čujem kako joj usta grgoću i vlažno cuclaju. Progutala je višak pljuvačke i zaustavila oralni napad, ali je njena ruka nastavila.

„Lepo Nemanja, ukusan si“, osmehnula se, oblizujući svoje vlažne usne. „I još nisi svršio. Impresionirana sam.“

Odlučio sam da joj ne kažem da ona nije jedina koja je danas koristila kupatilo iz drugih razloga. „Svrši za mene Nemanja,“ podstakla me je. „Svrši u moje žedno grlo. Daj mi tu lepljivu spermu.“

Razgovor je naglo završio kad je ponovo zaronila usta preko mog kurca. Gurnula je dublje, skoro progutavši celu stvar, sve dok nije lagano zapušila usta. Povlačeći se, pribrala se i zgrabila me za dupe obema rukama.

„Glo glo glo…!“ Zvuk je odjekivao kroz tišinu dok je udarala ustima napred. Besno je gutala moj kurac. „Svrši mi u jebeno grlo Nemanja…” svršio bibliotekarki u usta

Želja ispunjena. Uhvatio sam je za glavu i poslednji put zabio kurac u njena slinava usta, a onda eksplodirao.

“Aaaahhhhh!“ Dahtao sam, malo glasnije nego što sam nameravao.

Moja osovina se savijala, a ja sam sav svoj teret upumpao u njena usta. Gutala je spermu uz stenjanje zadovoljstva. Noge su mi se klimale, pa sam joj pustio glavu i zgrabio merdevine da ostanem uspravno, dok je ona gutala preostalo spermu. Sisala je jače, izvlačeći poslednje kapi, a onda je pustila da joj moj omekšavajući kurac isklizne između usana.

KRAJ 4. Dela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hej seksi, cmokić za tebe!