Sisate.net

Najbolje i najlepše sisate devojke, žene iz Srbije i Hrvatske
Erotske Priče

Pokorna Supruga u Laktaciji 1. Deo

prska mleko iz sike

„Dušo, iskreno ne možemo više da radimo ovo.“

Još jednom je bio ponedeljak ujutro u domaćinstvu porodice Jović. Milan Jović je bio berzanski posrednik u srednjim 30-ima. Sa blizu decenije iskustva u svojoj oblasti, zajedno sa diplomama jednog od najboljih fakulteta u zemlji, bio je veoma uspešan pojedinac u svojoj profesiji.

Kao i mnogi uspešni muškarci, i on je bio vrlo dominantan u svojim ličnim odnosima, posebno u pogledu supruge. Ali u tome i ležala tajna njegove jedinstvenosti među drugim uspešnim ljudima. Iako je njegova vrsta obično uživala u širokom spektru ženskog društva i emocionalno i fizički, gospodin Jović je u životu bio samo sa jednom ženom.

Upoznali su se u osnovnoj školi. Milan ju je pozvao da izađe pred sam kraj osnovne i bili su zajedno sve do srednje škole i fakulteta. Ubrzo nakon što je obezbedio stalan posao, stali su na ludi kamen i tako je njegova srednjoškolska dušica postala Duška Jović u dobi od 23 godine.

pije mleko iz suprugeTrenutno je ležala u zagrljaju svog supruga, dok joj je jednu od vrlo dobro razvijenih dojki stezao dlanovima, i dalje mokar i musav od malopređašnjeg sisanja bradavica. Njen čovek je radosno pio mleko koje je proizvodila tokom cele noći. Ovo je postao deo njihove jutarnje rutine tokom poslednje 2 godine.

Njih dvoje su se toliko navikli na ovaj čin bliskosti da se često par nije mogao potpuno probuditi pre nego što je započeo ritual. Kako bi prvi zraci sunčeve svetlosti ulazili u njihovu spavaću sobu, Milan bi još u snu započeo lov na izdašna njedra svoje žene, a Duška bi, uprkos nevoljkosti da nastavi da doji, ostavljala svoje sise izvan spavaćice radi lakšeg pristupa.

Odatle nije trebalo mnogo da njegova željna usta pronađu njenu voljnu bradavicu, a jutarnja sesija dojenja odraslih označila bi početak njihovog dana. Milan je sisao Duškino mleko mnogo duže od njihove ćerke. Zahvaljujući neverovatnoj količini pažnje koju je muž obično dobivao na odseku za sise, mleko joj je stiglo već oko šestog meseca trudnoće.

Nakon što su dobili dobre vesti o uspešnom začeću, par je odlučio da ublaži svoje seksualne aktivnosti kako njihovi pokreti parenja ne bi naštetili njihovoj bebi. To je značilo da su se seksi aktivnosti svele na drkanje rukama, jebanje pice prstima i povremeno usmeno pokazivanje naklonosti.

Dolazak Duškinog mleka otvorio je potpuno novu i preko potrebnu aveniju za istraživanje njih dvoje. Dakle, u vreme dolaska njihove ćerke, Milan je već popio litre i litre supruginog slatkog mleka.

Medicinska sestra dodeljena Duški u bolnici bila je veoma iznenađena kada je već prvog dana materinstva videla gotovo sazrelo mleko od žene koja je rodila prvo dete. Majka ne samo da je imala gotovo potpuno sazrelo mleko, već je imala i veoma impresivnu zalihu. Na pitanje da li ima bilo kakvih poremećaja sa hipofizom, Duška se jednostavno nasmešila i rekla: „Ne. Samo imam još jednu veoma gladnu bebu.“

Otkako je Milan okusio prvih nekoliko kapljica mleka dok je Duška još bila trudna, postao je zavisan od tečnosti. Nije prošao dan nakon tog početnog susreta, a da Milan nije dvaput dnevno uzimao beli nektar iz njenih grudi. Od početka bi svakog jutra neprestano fiksirao Dušku i pio sve što je proizvela tokom noći. I svake večeri, po povratku s posla, prvo bi gutao dovoljno da skine onaj ređi vrh, a kad bi bogatije mleko počelo da teče, istiskivao bi obilne količine za svoju toplu kaficu.

Duška se žalila prvih nekoliko nedelja po dolasku bebe. Ujutro, dok joj je muž odlučno izvlačio mleko iz nje, promrmljala bi: „Trebalo bi barem malo da ostaviš bebi ujutru. Osećam se krivom što joj moram davati i formulu svako jutro kad napravim toliko mleka. Ali dok konačno mogu da ustanem iz kreveta, u sisama mi više ništa nije preostalo za nju. „prska mleko iz sike

„Onda izvuci malo i drži u zamrzivaču pre nego što odeš spavati uveče.“

„Šta kažeš na to da pumpam i štedim preko dana i dajem ti to svako jutro?“

* sisa * * proguta * * sisa * * proguta *

„Ili se mogu rano probuditi i nahraniti bebu pre nego što se ti probudiš. Šta kažeš na to?“

„Apsolutno ne. Želim dve pune sise ujutro i želim dve pune sise kad se vratim kući. Nema sačuvanih, nema zaostalih. Ti si moja supruga, pa ćeš mi to dati. Bez izgovora Sad me ostavi da pijem u miru.“

 

KRAJ 1. Dela

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!Ukucaj u telefon AD Poruku koju želiši pošalji na broj 6292

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP AD i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hej seksi, cmokić za tebe!