Sisate.net

Najbolje i najlepše sisate devojke, žene iz Srbije i Hrvatske
Erotske Priče

Pokorna Supruga u Laktaciji 3. Deo

jebe sisatu komšinicu

U kući porodice Jović atmosfera ista – Duška nezadovoljna i umorna, Milan nezasit i uvek žedan, dete mirno i spokojno. Jedva je čekala da joj muž ode na posao kako bi mogla malo da dođe k sebi i da se opusti uz kaficu. Međutim, nije uspela ni dva gutljaja da uzme pre nego je neko pokucao na vrata.

Duška: „O komšija, otkud vi?“

Komšija: „Zdravo komšinice, sto godina se ne videsmo. Ja reko da vidim jel Milan kući, trebao bi mi neki alat da pozajmim, malo se nešto igram oko kuće.“ – govorio je ali su mu oči bile prilepljene za njene ogromne mlečne sise.

Duška: „On ti je otišao na posao pre 10 minuta. Jel ti ja kako mogu pomoći?“

Blenuo je u njenu figuru i njene ženstvene obline bez da je i pokušao da bude diskretan. Duška je to primetila i za divno čudo, iako je uvek bila verna i pokorna supruga, nije mogla ni da se seti kada ju je poslednji put neko pohotno pogledao, a kamoli dodirnuo.

Komšija: „Pa možda bi i mogla. Treba mi testera i ona… bušilica što on ima…“ – mucao je bez treptaja.

Duška: „Možda u garaži. Pođi za mnom. Oš kaficu? Taman pijem, a uvek skuvam šoljicu viška.“

Nije odgovarao nego ju je hipnotisano pratio dok je kurvanjski mešala svojim kukovima izazivajući tihe uzdahe od komše. Komšija je bio stariji od nje godinu-dve što će reći blizu 40-e i u punoj snazi, pravi alfa mužjak sa brkovima i čvrstim telom.

Stigli su do garaže i ona se naravno sagnula kao da zna gde da traži a zapravo je nevaljalo izazivala komšiju koji je i dalje blenuo kao tele u šarena vrata. Uhvatio je kurac preko šorca i počeo da ga stiska što je i Duška primetila pogledavši na tren preko ramena.

Duška: „Znam da ih drži tu negde. Jel bi mi pomogao? Ne mogu da dohvatim…“

Komšija je prišao otpozadi i bez ustručavanja joj pribio tvrdi kurac o guzove a ruke pružio napred i čvrsto joj obuhvatio sisetine.

Duška: „Mhhh…“ – uzdahnula je. Dojke su odmah počele da luče mleko i natapaju tanku dugu spavaćicu koju je imala na sebi.

Komšija: „Žena mi reče da su ti ogromne i mlečne ali nisam mogao ni da zamislim da su ovolike!“

Duška: „Uhhh sviđaju ti se?“ – ruku je provukla između njihovih tela i pronašla nabrekao komšijin kurac koji je pulsirao iza tankog šorca.

Komšija: „Mislim da i sama osećaš koliko mi se sviđaju.“ – okrenuo ju je i strgao joj spavaćicu svojim jakim rukama.

Duška se nije uplašila jer je naravno navikla na grub i dominantan pristup svoga muža tako da se nalazila u poznatoj situaciji… ali ovaj put joj je pička vlažila kao u vreme kada su ona i dragi bili mlađi i kada su se tucali svakodnevno.

Duška: „Naredi mi komšo.. reci mi šta da radim… uzmi me.“ – uživala je u ulozi pokorne ženice.

komšija joj sisa siseSkinuo je šorc kako bi napokon oslobodio nabreklu kurčinu a zatim joj tri svoja prsta nabio u usta a svoje usne je naslonio na njene mokre sise. Gutala je prste kao iskusna drolja dok joj je on balavio po dojkama i sisao ih ne prezajući da guta toplo mleko koje je u više mlazova prodiralo u njegovo grlo.

Komšija: „Jebeno si ukusna..“ – jezik je sa sisa prebacio u njena usta i počeli su da dele mleko ljubeći se i žvaleći.

Desnom rukom je obuhvatila njegov penis i drkala ga divljački dok su se strastveno i mokro ljubili u uglu malene garaže. Da bilo je rizično, posebno što su vrata garaže bila otvorena, ali nisu imali vremena da misle na to, bili su zauzeti požudom koja ih je obuzela.

Duška: „Jebi me komšija.. nisi svestan koliko dugo ga nisam primila. Treba mi da me neko razvali od kurca!“

Nije mu trebala dvaput reći. Podigao ju je i ljubio noseći je kroz vrata koja su povezivala kuću sa garažom, postavio ju je preko kauča u dnevnom boravku i namestio ju na leđa. Njene noge su odmah počele da se šire praveći skoro špagu u vazduhu – toliko je bila nestrpljiva.

Komšija: „Mogao bih da uživam u tvojim sisama ceo dan… ali da vidimo kakvog si ukusa dole.“ – bez upozorenja njegova tri prsta su završila duboko u njenoj vreloj vagini a jezik je naslonio na njen klit koji je bio natečen i crven.

Duška: „Ahhhhh..“ – uzviknula je i ščepala ga za kosu dok ju je on obrađivao jezikom i širio joj vaginalne zidove spretnim prstima. – „Jače, jače, ahh… bržee!“

Jaukala je svršavajući već tada u njegova žedna usta. Sokovi su curili iz nje u njega a miris mleka je pretio da ispuni celu kuću. Grudi i stomak su joj bili prekriveni belom tečnošću koja je klizila niže i mešala se sa pičkinim sokovima čineći komšijino uživanje još većim.

Duška: „Razvali me, molim te… daj mi ga… uffff..“

Plakala je i molila kao malo dete i ubrzo su njene molitve ponovo bile uslišene. Uveliko mokra pica od mešavine tečnosti, uklizao je kitom u nju bez ikakvog otpora iako je bio nadprosečnog obima.

Komšija: „Voliš grubo a komšinice… ah, ah… voliš žestoko..“

Duška: „Daaaa…“ – oči zatvorene, usta otvorena a pička raščepljena. jebe sisatu komšinicu

Ubadao je u nju kao klinac koji je tek otkrio pičku. Bez mnogo mudrosti i kreativnosti, ležali su u misionarskoj pozi i tucali se kao zečevi bez imalo stida ili griže savesti. Ceo taj događaj se desio spotano samo 100-njak metara od komšijine kuće, i to je bilo sasvim dovoljno za njihove perverzne umove da budu napaljeni kao retko kad.

Komšija: „Kurvo jedna, tebi je baš falio kurac… ahhhh…. jebeš se kao prava rasna drolja.“ – tiho je govorio i neprestano zabadao svoje koplje u njen topli ulaz.

Duška: „Da.. da.. ja sam kurvetina… treba mi kurac ..uhhh…“ – prljavština je prirodno izlazila iz njihovih usta sve do trenutka kada komšija nije zastao i uz prigušeni urlik počeo da puni svoju dugogodišnju komšinicu.

Osećaj tople sperme u utrobi joj je nabacio osmeh i načinio je ponovo samouverenom ženom koja se više nije stidela svog tela i svojih bujnih oblina.

*

Očigledno je realnost udarila komšiji u glavu nakon orgazma i bez pozdrava se pokupio i ostavio ju da leži u iscepanoj spavaćici napunjene pičke i ulepljenog tela. Ali osmeh je bio jasno vidljiv na njenom licu.

Duška: „Onaj moj je bio u pravu izgleda, moj izgled i moje sisetine očigledno dobro utiču na određene muškarce.“

Zadovoljna sobom, bacila je spavaćicu u korpu za smeće i krenula pod mlak prijatan tuš.

 

KRAJ 3. Dela

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!Ukucaj u telefon AD Poruku koju želiši pošalji na broj 6292

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP AD i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hej seksi, cmokić za tebe!