Sisate.net

Najbolje i najlepše sisate devojke, žene iz Srbije i Hrvatske
Erotske Priče

Pokorna Supruga u Laktaciji 4. Deo

prska mleko na kurac svog muža

Potpuno gola i mirisna na seks i komšijinu spermu koja je bila u njoj, stajala je u malenoj tuš kabini i nameštala toplinu vode. Međutim, u jednom trenutku je zastala. Neki čudan osećaj ju je obuzeo i koža je počela da joj se ježi. Ugasila je vodu, uspravila se, i dalje se ne okrećući ka vratima kupatila.

Neko je stajao iza nje, bila je sigurna u to. Dete je spavalo, muž je bio na poslu… ko bi to mogao biti? Bradavice su joj je stvrdnule kao nikada ali ne zbog uzbuđenja već zbog straha koji je osećala. Zaklecala su joj kolena. Pre nego se okrenula, čula je njegov glas.

Milan: „Kurvo.“

Sa jedne strane joj je laknulo što je čula glas svoga supruga, ali sa druge strane – njegov ton je bio grub i besan. Tako gola, okrenula se i upitala: – „Dragi? Otkud ti?“

Milan je stajao pred zatvorenim vratima kupatila sa svojom kurčinom visoko podignutom i tvrdom. Crveni penis joj je bio jasan znak da ga je drkao.. i to žestoko.

Milan: „Zar komšija da se sladi mojim mlekom? MOJIM mlekom!??“ – uzviknuo je.

Duška: „Dragi, molim te.. dete spava, probudićeš ga.“

Milan: „Dosta!! Ne skreći sa teme kurvo jedna! Gledao sam vas. Kako si ga samo zavela… kao prava drolja… OKRENI SE!“ – naredio je, ponovo počevši da drka svoj natečeni kurac.

Duška: „Nisam ja… izvini… trebalo mi je da…“

PLJAS; PLJAS;

Duška: „Ahhh…“ – dve ogromne šamarčine završile su na njenoj guzi.

Nagnula se napred i svoje mlečne grudi naslonila na veš mašinu pred sobom.

PLJAS, PLJAS, PLJAS, PLJAS!

Dobijala je po guzi kao nevaljala učenica kada dobije keca iz matematike, ali tri puta jače. Nije je štedeo ali nije marila, naprotiv… posle toliko godina, napokon se osećala živom, napokon je bila uzbuđena i njena pičkica je ponovo postala otečena.

Milan: „Moje mleko je samo i jedino moje! Okreni se kurvo! Klekni dole preda mnom!“ – poslušala ga je i drhtavim nogama klekla pred ljutitim mužem. – „Voliš grubo jel da? Voliš žestoko? Kako si mu rekla – jebi me kao kurvetinu, treba mi kurac! Jesi to govorila!?“ – zgrabio ju je za kosu i počeo da je šamara svojim tvrdim penisom.

Duška: „Ahh ahh nemoj, ahhh…“ – govorila je tužno ali je zapravo strepela da ne pogreši i slučajno ne dotakne uzavrelu pizdu koja je vapila za dodirom.

Milan: „Tišina! Prskaj mleko po mom kurcu i natopi ga dok ne kažem stop!“

Primakao je kurac njenim grudima a ona je počela da se muze i da toplim mlečnim mlazovima prekriva njegov ud. Mleka je bilo u ogromnim količinama i prskalo je svuda po njegovim genitalijama, stomaku i po pločicama kupatila. Pogledala ga je u oči i shvatila da to nije bio bes, to je bilo uzbuđenje. Uzbuđenje usled gledanje svoje žene kako jaše tuđi kurac?

jebanje sisate žene u ustaMilan: „Stani!“ – pljunuo je na svoj kurac a potom ga tako okupanog od mleka i pljuvačke snažno zario u njena usta.

Zagrcnula se ali je to bilo dobro jer nije mogao da primeti da je u tom trenutku Duška žestoko svršila bez i da je pipnula svoju pičku. Držeći je za kosu, svom snagom ju je tucao u usta dok se mleko slivalo niz njene grudi i stomak.

Milan: „Evo ti kurac kurvo, sad ga gutaj!“ – jače i jače se zarivao u njena topla ustašca koja su jedva uspevala da izdrže njegove napade.

Napokon je zastao i podigao je držeći je za kosu.

Milan: „Ne pada mi na pamet da te jebem u tu prljavu pičku napunjenu komšijinom spermom! Gadiš mi se.“ – čvrsto ju je uhvatio za sise i počeo da je ljubi.

Ponašao se kao prema robinji ali su njegovi poljupci bili iskreni i strastveni. Imala je osećaj da je nije tako poljubio godinama unazad, i bila je u pravu. Želeo ju je dominantno kao i uvek. Želeo ju je grubo, snažno…

Milan: „Okreni se kurvice jedna. Naguzi se i raširi svoje guzove. Sada ću te kazniti!“

Sa zacakljenim očima, pomilovala ga je po licu.

Duška: „Naravno dragi moj. Sve za tebe. Kurva sam, najveća na svetu. Radi mi sve što hoćeš… kazni me… zaslužila sam.“ – osmehnula mu se i okrenula mu guzu a potom se natrćila i razmakla guzove.

Njen uski čmar mu se prikazao pred očima, a ispod njega njena napunjena pička se raščepila i gutala ga pogledom. Skinuo je i svoju majicu sa sebe i prišao glavićem do njene zadnje rupice. Mazio joj je anus kitom i ljubio je po vratu i obrazima.

Milan: „Uživala si sa njim, zar ne?“ – šapnuo joj je i krenuo nežno da joj ulazi u guzu.

Duška: „Ne.. zaista nis…“

PLJAS!

Milan: „Psssst. U redu je, reci iskreno… odgovori mi – jel ti je prijao tuđi kurac u pičkici?“ – upitao je i do pola ušao u nju.

Duška: „Uhhh… jeste… prijalo mi je…“ – tiho je govorila dok joj se čmar opuštao i stezao naizmenično.

Milan: „Mmmm… znao sam… video sam u tvojim očima… kurvo jedna… tako si me napalila.“ – ponovo joj je čvrsto stisnuo sisetine i nabio kurac do kraja u njenu guzu.

Razmakla je noge i dodatno se nagnula kako bi njen napaljeni suprug imao bolji pristup. Mleko je bez muže samo špricalo iz njenih dojki dok ju je prvo sporo a potom sve brže i jače analno tucao. Veš mašina pod njima je počela da se trese i da se pomera usled žestine nabadanja. Njegova ruka na sisi, druga na njenom klitu, a kurčina duboko zarivena u njen uski ali razrađeni čmar. Tucao ju je kao kad su bili mladi, napaljeni… kada su svaki slobodan trenutak koristili da ispune svoje seksualne nagone. jebanje sisate supruge u dupe

Duška: „Ahhhh… jače, jebi me… razvali me dragi…“

I nije je štedio. Doggy poza, oboje goli, napaljeni… oboje na ivici eksplozije.

Milan: „Želim ponovo da te gledam kako… uffff… kako jašeš tuđi kurac! Želim da drkam na taj prizor, a potom da te razvalim od kurca! Jel jasno!?“ – šaputao joj je ne prestajući da je tuca.

Duška: „Ahh ahh ahh… sve za tebe dragi…“

Tada je bilo jasno da su oboje otkrili svoju novu fantaziju, novi fetiš koji će nesumljivo ponovoti i izgraditi ga po svojoj volji.

Milan, Duška: „Aaaahhhhh…“ – uz gromoglasan uzvik oboje su počeli da svršavaju.

Marta: „Maaaamaaaaaa…“ – plač se začuo iz dečije sobe.

Milan: „Udostoji se, idi vidi šta detetu treba, a potom se vrati da se zajedno okupamo… i da me podojiš… jebeno si me iscrpela, žedan sam.“

Nekako se uspravila i ogrnula bade mantil, međutim kad je krenula iz kupatila, muž ju je uhvatio za ruku, povukao je k sebi i poljubio je kao što svaki suprug treba da ljubi svoju ženu.

Milan: „Volim te.“

Duška: „Volim i ja tebe dragi.“

 

KRAJ

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!Ukucaj u telefon AD Poruku koju želiši pošalji na broj 6292

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP AD i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hej seksi, cmokić za tebe!