Sisate.net

Najbolje i najlepše sisate devojke, žene iz Srbije i Hrvatske
Erotske Priče

Sisata Bibliotekarka 5. Deo

učenik je tuca misionarski

Njena šminka je bila iznenađujuće nerazmazana, uprkos gutanju. Suze nisu uticale na to, a ni moj penis nije uništio njen ruž. Perika je, međutim, bila sjebana, žrtva mog poslednjeg očajničkog nabijanja.

„Ups“, zakikotala se, podešavajući svoju veštičju periku.

Uhvatila me je kako gledam njene sise kako se njišu i poskakuju. „Dođi ovamo“, nasmešila se, ispruživši ruku. „Pažljivo. Pazi kako se spuštaš. Evo“, prošaputala je, nežno povukavši moju glavu ka svojim golim grudima.

Otvorio sam širom usta, i sakupio njenu levu bradavicu. U roku od nekoliko sekundi ponovo sam bio gladno dete, koje je željno sisalo i grickalo debeo, zdepast vrh. „Mmmmmm, da, sviđa mi se“, tiho je stenjala, prolazeći prstima kroz moju kosu. „Ti si ona vrsta koja voli sise, zar ne?“

„Mmmmm hmmm“, klimnuo sam glavom, a da nisam ni usporio.

„Dobro. Idemo sada“, zakikotala se, lupkajući me po glavi. „Saberi se napaljenko. Idemo kod mene.“ Njena bradavica je iskliznula iz mog stiska, a ja sam je gledao kako namešta dekolte svoje haljine napolje.

„Nemanja?“ upitala je gledajući dole gde mi je kurac visio, još uvek vlažan od njene pljuvačke. „Kršiš pravila oblačenja.“

Stavljajući stvari nazad u gaće, brzo sam podigao pantalone. Obrađivao sam komentar ‘idemo kod mene’. Prilično sam siguran da nećemo razgovarati o knjigama. Veki se okrenula i spremala se da nas izvede, kada sam je zgrabio. Obmotao sam je obema rukama otpozadi i podigao ruke da joj obujmim grudi, lagano ih podižući.

„Ni ti nisi baš obučena primereno“, nasmejao sam se i gurnuo je na vrata. Zastenjala je i naslonila se na mene. Možda sam našao meku tačku.

„Ne vidim da se žališ“, uzdahnula je, pognuvši glavu na jednu stranu da mi omogući bolji pristup. Mogao sam da osetim kako njeno telo drhti.

„Gospodine Ristić“, stenjala je, pokušavajući da se kontroliše, čak i kada sam joj ponovo stisnuo sise. „Molim vas, smirite se i sačekajte da ufff… stignemo kod mene. Obećavam, možete me maziti koliko god želite, ALI kada stignemo u moj stan. Ovo je opasno.“

Pristao sam, popuštajući stisak i puštajući je da povrati ravnotežu. Brzo je otišla van mog domašaja. Nekoliko sekundi kasnije spuštali smo se niz stepenice. Dok je prolazila pored pauka na stolu, zgrabila ga je za jednu nogu i odvukla ga za sobom u ostavu. Svetlo se ugasilo, a ona se ponovo pojavila, zatvorivši vrata.

„Idemo“, nasmešila se, zgrabivši svoju tašnu.

Pratio sam nekoliko koraka iza nje, niz hodnik i izašao na kasno popodnevno sunce. Na parkingu je otvorila suvozačka vrata svog auta, a zatim je nastavila da se kreće na svoju stranu. Kada su se vrata zatvorila, sedela je tiho, s ključevima u ruci, razmišljajući.

„Trebalo bi da obavestiš roditelje da ćeš biti zauzet još neko vreme“, rekla je, okrećući ključ.

„Tako je. Jedna imaginarna žurka na koju idem. Nema problema“, klimnuo sam, brzo kucajući poruku kevi. „Gotovo. Poslato.“

Uključila se u saobraćaj, i mi smo se nekoliko minuta vozili u tišini. „Nemanja, nadam se da ne misliš da sam neka laka drolja“, rekla je tiho, držeći ruke čvrsto na volanu. „Ne radim ovo često… Mislim, nikada ranije nisam radila ovo sa učenikom. Nisam časna sestra, ali nije da idem okolo da tražim nečiji kurac da popušim. Jednostavno se desilo… ti si me odmeravao, i to me je navelo da razmišljam o tebi, i kada sam počela, nisam mogla da prestanem, i ja sam se jebeno napalila, i pomislila sam ‘hej, on je odrastao. Izvini, brbljam. Pretpostavljam da ono što govorim jeste da mi se sviđaš. Stvarno mi se sviđaš. O moj Bože! Nisam čak ni pitala da li već imaš devojku! Nemaš, zar ne? Nisam te navela da je prevariš, zar ne?“

Delovala je iskreno izbezumljeno. „Ne. Smiri se, nemam devojku“, odmahnuo sam glavom.

Opustila se. Čak i dok je sisala moj kurac, uvek je imala kontrolu. Ona je još uvek bila Vekić, bibliotekarka. Nevaljala svakako, ali ipak bibliotekarka. Sada, u privatnosti vozila, ona se smekšala. Više kao Veki koju sam video na golf terenu. Pretpostavljam da je to bio uslov, s obzirom na njenu situaciju.

„Koliko imaš godina Veki? Ako nemaš ništa protiv da pitam?“ Usudio sam se.

„Dvadeset osam“, zakikota se ona, nasmešila se, vraćajući samopouzdanje, „Nemaš pojma koliko me nerviralo ono tvoje ‘gospođo’… ko da sam neka baba… a ja sam jebeno mlada i puna energije i pazi se jer ću ti izjebati mozak kad budemo nasamo. Misliš da je ono pušenje bilo dobro? Ha.“

Nisam bio siguran da li taj komentar treba da me uplaši, ili da me još više uzbudi. Odlučio sam se za uzbuđenje.
***
„Dobro došli“, nasmešila se, spuštajući ključeve na pult. Okrenula se kada su se vrata zatvorila i udarila me poljupcem koji me prikovao za zid. Možda nisam imao iskustva u drugim aspektima intimnih odnosa, ali sam godinama ljubio devojke. Umotao sam je u naručje i uzvratio joj poljubac, sišući jezik koji mi je gurnula u usta.

Poljupci su bili izuzetno strastveni, a iz sekunde su postajali sve žešći. Imala je jednu nogu zakačena oko mene. Imao sam jednu ruku u njenoj suknji, milujući je po guzi. Druga ruka je držala za sise. Uronio sam kolena i podigao je sa stopala.

„Vuuuuuuu“, kikotala se između poljubaca. “Desno, pa prvo levo.”

Skoro sam se spotaknuo o jednu od njenih cipela, ali sam uspeo da prođem kroz vrata spavaće sobe a da je ne ispustim. Srušili smo se na njen krevet, srećno se smejući. Ljubljenje se nastavilo, a mi smo se kotrljali, vukući jedno drugo za odeću. Bila je na vrhu kada je stala, a sise su joj visile napolju. Perika je ponovo bila nagnuta. Njene oči su podigle pogled, kroz šiške, i nasmejala se.

„Zašto se ne raskomotiš…. a pod tim mislim go, dok ja odložim ovu odeću. Radije bih da prvi put budemo Nemanja i Veki, a ne Nemanja i Veštica. Trebaće mi samo Par minuta.“

To nije izgledalo kao nerazuman zahtev. Gledao sam je kako nestaje u kupatilu, zatim uzdahnuo i otkotrljao se iz kreveta. U trenutku iznenadne zrelosti, uredno sam položio svoju odeću preko stolice pored kreveta, a ne na gomilu na podu. Provukao sam se između njenih čaršava i naslonio glavu na jedini jastuk, među pola tuceta plišanih životinja.

Oh, čoveče… tucaću!

Trenutak ili dva kasnije, vrata kupatila su se otvorila i Veki je izašla, češljajući svoju dugu smeđu kosu. Nosila je svileni ogrtač, ali je bio raskopčan i širom otvoren, otkrivajući njeno nago telo. „Mrzim perike “, osmehnuo sam se.

Haljina je visila opušteno, skrivajući njene grudi, ali pokazujući jasno obrijanu picu. Ubrzo je sve palo na pod i ostala je gola preda mnom. Njene raskošne grudi bile su velike, sa samo nagoveštajem gravitacionog efekta. Gladak, ravan stomak vodio je do onog spoja bez dlake između njenih butina.

Prstom sam pokazao u krug, a ona se okrenula na mestu, dajući mi pogled unazad. Njeno dupe je bilo sve što sam se nadao da će biti.

„Ti si najlepša žena koju sam ikada video.“

„Uključujući i porno zvezde na koje drkaš?“ ona se nasmejala, klizeći pored mene.

„Ma nisu ti ni blizu“, odgovorio sam.

„Dobar odgovor“, uzdahnula je i još jednom smo se poljubili.

Za nekoliko sekundi, kao da nikada nismo stali. Strast je uzavrela. Veki je umočila glavu pod čaršav, i ponovo posisala moj kurac. Postavila ga je potpuno uspravno i lepo navlažila, a zatim je sklonila pokrivače.

„Želim ovaj kurac u sebi, odmah“, zastenjala je.

Jedna noga je graciozno zamahnula preko mojih kukova, a ona je uperila moj kurac u svoju metu. Vodeći glavu između usmina, namestila se na njega, pomerajući kukovima dok je kurac klizio u njenu sočnu unutrašnjost.

„Ohhhhhhhhhhhhhh da. To je jebeno to“, zastenjala je.

Oboje smo se smejali, a ja sam joj golicao struk, a zatim nas prevrnuo. Još jedan poljubac. „Jebi me Nemanja“, rekla je, gledajući u mene. „Čekala sam dovoljno dugo za ovo.“

Počeo sam, uspostavljajući lep, glatki ritam poteza, gurajući duboko u nju. Topla, mokra i čvrsta, njena pička je bila nebeska. „O Bože, tako je dobro“, progunđao sam, nastavljajući da je tucam.

„Da, to je to, samo tako“, šapnula mi je na uho, držeći me uz sebe. „Uh huh, uh huh. Jebi me, dušo. Jebi me tako ….“

Lagano sam promenio položaj, podigavši se samo malo na kolena. „Oh, jebote! DA! BAŠ TAKO!“ dahtala je. „Jače! Jebi me jače! Da… Da… Da… O… Bože… Da!” jecal je u ritmu. učenik je tuca misionarski

Reči su postale grčeviti zvuci zadovoljstva. Još jedan manji pomak, i ona je vrisnula, a noge su joj se omotale visoko oko mog struka. „O moj Bože, SVRŠIĆU! JAČE! JEBI ME JAČE! DA! SVRŠIĆU, DUŠO! UHHH! UUUHHHH! JOŠ! JOŠ! DA! DA! DA! DA!”

Osećao sam njene pete kako mi se zabijaju u dupe, njene nokte kako mi grebu po ramenima, dok se njeno telo povijalo i uvijalo ispod mene. Bio sam zaključan na mestu, i mogao sam da osetim ritmički puls njene pice kako mi stiska kurac. Lupala je glavom sa jedne na drugu stranu, i vrisnula, a onda se samo istopila, mlitava u mojim rukama. Odmarao sam se na njoj, slušajući njeno isprekidano disanje koje je vremenom postajalo normalnije.

„Da, to je to“, dodala je tapšajući me po dupetu. „Hvala ti.“

„Nema na čemu, i drugi put“, zakikotao sam se.

„Pa, ne baš odmah“, osmehnula se, češljajući svoju raščupanu kosu prstima. „Osim ako ne želiš da me ubiješ. To je bilo jako intenzivno. Razmišljala sam o tome ceo dan.“

Odmotala je noge i pogledala u mene. „Nisi razočarao.“

Otkotrljao sam se sa nje, još uvek tvrd.

„Sačuvaj to za kasnije“, rekla je tiho, mazeći se uz moju stranu.

KRAJ 5. Dela

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Hej seksi, cmokić za tebe!