Sisate.net

Najbolje i najlepše sisate devojke, žene iz Srbije i Hrvatske
Erotske Priče

Sisata Bibliotekarka 6. Deo

razvaljuje sisatu bibliotekarku doggy

Tišinu stana narušilo je snažno kucanje na vratima. „Oh, koji kurac? Ko bi to mogao biti?“ požalila se ona, otkotrljajući se brzo. Zgrabila je svoj ogrtač. „Ooooo! Jebeno sam prebrzo ustala, vrti mi se!“ zastenjala je, dok se kucanje ponavljalo. „Dolazim!“ povikala je, čvrsto vezujući pojas. „Ko je?“ povikala je prilazeći vratima.

„Policija gospođo“, čuo sam prigušeno kroz vrata i niz hodnik.

To ne može biti dobro. Sagnuo sam se u pokrivače. Čuo sam kako se vrata otključavaju i otvaraju. „Da policajče?“ Čuo sam je kako pita.

„Izvinite što vam smetam gospođo“, rekao je muški glas. „Primili smo poziv zbog buke iz ovog stana. Da li je sve u redu?“

„Oh? Da „, zakikota se Veki. „Žao mi je. Bila sam u krevetu sa svojim dečkom, i stvari su postale malo, hm…. pa, razumete, sigurna sam. Slušajte, to su bili vriskovi zadovoljstva, a ne uznemirenosti. Izvinjavam se zbog buke. Pokušaću da ga stišam sledeći put… i sebe naravno.“

Čuo sam prigušeno cerekanje od pandura. „Razumem“, dodao je. „Poznato je i da moja žena pomalo vrišti u spavaćoj sobi. Pretpostavljam da su ovi zidovi tanki.“

„Tako i meni izgleda“, nastavila je Vekićka. „Nisam mislila da sam tako glasna, ali eto, dešava se. Još jednom, izvinjavam se.“

„Samo napred i uživajte jedno u drugom“, rekao joj je pandur. „Nema ništa loše u tome. Samo mu recite da smanji jauke, da ne vrišti tako glasno. Zabavite se. Laku noć.“

Nekoliko sekundi kasnije, nakon što su vrata bila zatvorena i zaključana, Veki se ponovo pojavila na vratima spavaće sobe.

„Vau“, nasmejao sam se. „Trebalo bi zaista da smanjiš buku.”

„Hej, jebi se“, uzvratila je smeh, odvezujući svoj ogrtač. „To je bila tvoja greška.“

„E pa ja nemam šta da se stišavam“, rekao sam joj, dok se zavukla ispod moje ruke.

„Uozbilji se“, odgovorila je. „Ja ću da ugrizem jastuk, a i ti se potrudi. Treba mi neka hrana. Jesi li gladan?“

Bio sam omotan oko nje, držeći je s leđa. Njen vrat je bio otvoren za uzimanje. „Ohhhhhhhhhhhhhh, sranje“, prošaputala je. „Mislila sam na pravu hranu. Jesi li gladan?“

„Rekla si panduru da sam ti dečko?“ upitao sam, ljubeći je u vrat.

„Oh…. čuo si, a?“ stenjala je, izvijajući se u mojim rukama. „Tako je bilo lakše objasniti policajcu.”

„Dakle, samo za policiju sam ti dečko?“ – upitao sam, grizući joj grlo.

Imao sam i jednu dojku u ruci. „Da, samo za pandure“, rekla je bez daha. „Za sada.“ „U redu. Za sad je dobar odgovor.“ Zaustavio sam napad na njen vrat, ali sam držao njene sise u rukama i privio je bliže.

„Mogu li postaviti pitanje? Al da budeš iskren.“ Pitala me tiho.

„Što da ne?“

„Želim da znam kako me zovu momci u školi. Čula sam neke tračeve“, rekla je, sedeći.

„Oh, to je lako“, osmehnuo sam se, stavljajući ruke iza glave. „Seksi Veki. Mislim da sam ja zapravo započeo.“

„Seksi Veki? Ha… pa i nije toliko loše. Mogu da živim sa tim“, osmehnula se ona.

„Dođavola sad nisam više gladna. Sada sam ponovo napaljena.“ Raširila je noge. „Jebi me opet dečko moj.“
***
Ponedeljak ujutru, krenuo sam u školu sa osmehom na licu i srećnim korakom. Bio je to naporan vikend, od petka uveče, iako me ni moja porodica ni prijatelji nisu mnogo videli. Veki me je svakako gledala.

Pokušavali smo da postavimo novi rekord u testiranju dušeka i proveli smo vikend jebeći se kao zečevi, i razgovarajući, planirajući strategiju koja će nas, nadamo se, provući kroz narednih osam meseci, do maturiranja. Ultra, super tajno. Samo za naše oči. Tajna, tako duboka i mračna da ni pod razno nije smela da se otkriva.

Ali kad god smo bili zajedno, bilo je sjajno. Pitanje dečko – devojka je definitivno odgovoreno. Čak iako još nismo mogli da izađemo u javnost, nismo hteli da stanemo. Jednostavno je bilo previše zabavno. Kao juče, na primer. Već smo završili prvu i drugu rundu i pravili pauzu, mazili se na kauču, gledali fudbal. Minimalno obučen, ja sam imao donji veš, dok je ona nosila klasičnu spavaćicu sa majicom.

Samo da stvari budu interesantne, kladili smo se na utakmicu. Bila je to vrsta opklade koju niko od nas nije mogao izgubiti; pobednik je morao da izabere poziciju za treću rundu.

„Oh, hajde! Ti sebe nazivaš fudbalerom?“ vikala je na TV. „Mogla sam ja da izvedem taj udarac!“

“Ne brini, doći tvoji do kraja… ali malo sutra.”

„Oh! Hajde! Hajde! Mama želi da joj se poliže pička!“ preklinjala je, spuštajući se na kolena ispred televizora.

Ubrzo je pao gol! „Da! To bre!“ navijao sam.

„Neeee!“ dahtala je, držeći ruke u kosi. Srušila se i prevrnula se na leđa. „U kurac!”

“Dakle”, nasmešio sam se, trljajući ruke radosno. „Da vidimo tu guzu slatku.“

„Neeee!“ povikala je, koristeći obe ruke da pokrije guzu. “ Rascepaćeš moj jadni mali šupak!“

„U redu, nećemo ništa što ne želiš. Ti biraj“, rekao sam joj.

Vest da je njen čvrsti sfinkter siguran dočekana je sa osmehom, a ona se digla na ruke i kolena, prilazeći mi kao seksi mačka. Povukla mi je donji veš i odmah progutala moj kurac.

„Mmmmm“, stenjao sam, dok je krv navirala da mi oživi penis.

Nastavila je sisati sve dok nije bio potpuno sposoban za vožnju, što nije dugo trajalo, a zatim je dopuzala da me opkoli. Odeća joj je nestala, skinuta preko glave. Zauzela je položaj na levom kolenu i desnom stopalu, što je njenu napucanu picu stavilo pravo u moje lice.

„Samo malo zagrevanja molim“, nežno je zamolila, razdvajajući usmine prstima.

Njen klitoris, skoro veličine vrha mog malog prsta, bio je očigledno spreman za lizanje. Pa, lepo je pitala. Njen klitoris je bio tako istaknut da je bilo lako napasti ga jezikom. Njena ruka je bila na mojoj glavi, da me drži na mestu, a takođe i da ne padnem preko naslona kauča. Bila je veoma sočna, a ja sam bio zauzet jurenjem za tom vlagom. Njeni prsti su me iznenada čvršće uhvatili za kosu.

“Uhhhhh!“ telo joj se treslo.

Zabacila je glavu unazad, a ja sam je uhvatio za dupe da je stabilizujem. Bio je to lep mali orgazam; dobar početak popodneva, to bi trebalo da nas zadrži do sledeće nedelje. Veki se nežno spustila, probijajući tu sočnu pičku mojim drškom. Kada je bila potpuno nabijena, nagnula se u moja grudi. Njene čvrste sise stisnule su se o mene, a ona je nagnula glavu za poljubac. bibliotekarka jaše kurac učeniku

Dohvatiti njene usne u ovom položaju bilo je nezgodno, ali smo uspeli. Dohvatiti njene bradavice, moju drugu oralnu fiksaciju, bilo je lako. Eno ih, tačno ispred mene, skakuću i ludo igraju njenim pokretima. Zgrabio sam po jednu u svaku ruku, i krenuo na posao, sisući, grickajući, glodajući, uvijajući… šta god mi je palo na pamet.

Pokušao sam da ravnomerno rasporedim vreme između dve dojke, ali moj unutrašnji sat je bio ugrožen činjenicom da me je jahala svom snagom. Nagnula se i ugrizla za naslon kauča. Bio je iznenađujuće efikasan u prigušivanju vriska kada ju je njen orgazam pogodio. Nekoliko sekundi oporavka, i ona se polako podigla. „Ooooo. To je bilo zabavno,“ umorno se osmehnula, otkotrljajući se na kuk da sedne pored mene.

Mislila je da nas čeka pauza ali ja nisam imao takvu želju. Pogledao sam je i rekao – „Ja sam na redu. Doggy, moliću.“

„U redu, ali samo ako obećaš da ćeš pogoditi u pravu metu“, osmehnula se, pomerajući se na kolena. „Nema guze. Obećavaš?“

Stajao sam iza nje, ruke na njenim bokovima, dok je klečala na kauču. „Znači, to je ono gore?“ Smejao sam se.

„Neeee zezaj se!“ zakikotala se, pokušavajući da pobegne od mog stiska.

„Dobro, dobro, samo proveravam“, odgovorio sam, nišaneći.

Pogodio sam dogovoreno mesto – njenu vaginu. Pravo unutra, duboko, odmah sam počeo da je jebem snažno. Još nisam imao dovoljno iskustva da bih naučio neke trikove. Usput bih dobio povratne informacije od moje seksi bibliotekarke, ali sam imao prednost energije. Mogao sam da jebem snažno, i mogao sam da jebem brzo, i nakon što sam svršavao nekoliko puta, mogao sam da jebem snažno i brzo dugo vremena. Dakle, to sam i uradio. razvaljuje sisatu bibliotekarku doggy

Uradio sam to u punom modu čekića. Mislim da ju je to u početku iznenadilo, sudeći po pogledu koji sam joj uhvatio preko ramena, ali činilo se da uživa u tome. Sada je imala smrtonosni stisak na naslonu kauča, sa licem zakopanim u jastuke. Njeni vriskovi, prigušeni kaučom, nisu ostavljali nikakvu sumnju.

„DA! DA! O, JEBI ME, DA! NE STAJ! JEBI ME NEMANJA! JEBI ME JAKO!“ I to su samo delovi koje sam mogao da dešifrujem. Bili su pomešani sa mnogo nerazumljivih komentara i nekoliko krikova radosti. Njena trtica je postajala crvena od ponovljenih sudara između naših tela.

Usne njene vagine, otvorene oko mog penis, i vuku napred-nazad duž osovine sa svakim potezom. Skupljala se mokra pena njenih prirodnih sokova, čak je i blago prskala kada sam udario dublje u nju. Bila je to epska mahnita jebačina i preplavljene emocije. Upravo događaj za pamćenje kojem smo se oboje nadali. „Svršiću.“

Njena glava se podigla i još jednom mi se osmehnula preko ramena. „Hoću… da pucaš… sve to… na… preko… mene“, zahtevala je, dok sam joj davao poslednjih nekoliko uboda. Izvukao sam se, a ona se okrenula da se postavi. Taman na vreme, uhvatila je svoje velike sise, nudeći mi metu.

Počeo sam u mlazovima da prskam po njoj.

„Sranje Nemanja!“ zakikotala se.

Sperma je bila preko njenog vrata, uz desnu stranu lica i u kosi. Više je poprskano po levoj strani, hitac koji ju je pogodio desno u ugao usana. Kapalo je sa njene brade, na njene grudi. Bibliotekarka je bila prekrivena mojom spermom.
***
Dakle, kao što sam rekao… U ponedeljak ujutru, šetao sam hodnikom u školi. Bilo je rano; skoro četrdeset pet minuta pre početka nastave, tako da je većina učenika tek pristizala. Radosno sam zviždao kada mi je pala na pamet misao koja me je naterala da skrenem sa svog kursa. Biblioteka. Pevušio sam tihove poznate pesme o ljubavi momka i devojke.

Iza svog stola, Veki je gledala dole. Obrve su joj se podigle.

“Kome god da to pevate gospodine Ristiću, sigurna sam da je ponosna.”

“Hvala vam, i ja sam ponosan na nju. Vidimo se kasnije?“

“Naravno.. za one knjige jel tako?”

“Apsolutno za knjige, da. Doviđenja.”

Biće to duga nedelja i još duža godina.

KRAJ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Hej seksi, cmokić za tebe!