Sisate.net

Najbolje i najlepše sisate devojke, žene iz Srbije i Hrvatske
Erotske Priče

Prelepe trudnice za vezu: Ljubav u Blaženom stanju

trudnice za vezu sexy

Svaka žena je jedinstvena na svoj način, ali trudnice za vezu su još konkretnije. Hajde da se ne lažemo – zabavljanje sa trudnom ženom je definitivno nezgodnije od drugih. Iako postoje mnogi stereotipi o ženama koje izlaze trudne, svaka ima moralno pravo i izbor da radi šta god želi. Čak i ako traže vezu za jednu noć. Zaljubiti se u trudnicu neće biti lako. Ali ako imate na umu stvari koje ćemo pomenuti u ovom članku, nećete imati problema!

Nažalost, za mnoge ljude, zabavljanje sa trudnom ženom predstavlja veliki problem. Da, ponekad je trudnice za vezu gaćiceteško naći ih zbog hormonalnih promena tokom ovog perioda, posebno u prvom tromesečju. Tada je telo preplavljeno velikim količinama hormona. Međutim, ako imate ovih nekoliko saveta na umu, nećete imati problema da izlazite sa trudnom ženom. Dakle, počnimo sa najvažnijim:

1. Slatke trudnice za vezu vole da Jedu.

Ako planirate da izlazite sa trudnicom, budite spremni da provedete dosta vremena na večeri ili u naručivanju hrane. Tokom trudnoće, žene imaju povećanu želju za hranom. Osećaće se gladnije u svako doba dana, ali još češće tokom noći. Dakle, tvoj posao kao njenog dečka biće da joj ispuniš svaku želju… Mislim na njene želje u vezi sa hranom… Ali i na njene želje uopšte.

2. One su mnogo Zrelije.

Većina trudnica za vezu biće mnogo zrelije od onoga na šta ste možda navikli. Naravno, ne postoje dokazi da trudnoća nekoga čini zrelijim. Međutim, trudnoća je izazovno vreme kada žrtvujete celo svoje telo i ceo život za sreću svog deteta. Dakle, to menja ženu, ona će imati drugačiji pogled na svet i sve će posmatrati ozbiljnije. To otvara šansu za mnoge teme koje sežu od ljubavi do seksa.

3. Znajte da trudnice za vezu Uvek razmišljaju unapred.

Trudnoća će promeniti život žene za 180 stepeni i ništa neće biti isto onog trenutka kada vidi svoju bebu. To znači da će ona uvek planirati unapred. To će se odraziti ne samo na njeno roditeljstvo već i na sve druge aspekte njenog života. Imaće oko za svaki detalj, svaku neočekivanu situaciju. Iako bi ovo moglo da ubije spontanost u vašoj vezi, ipak je sigurnost dobra stvar.

4. Moraćete da se brinete o njoj.

Jutarnja mučnina, pregledi kod lekara i traženje najboljih kolica… Sve su to stvari sa kojima treba da se pozabavite ako izlazite sa trudnicom. Moraćete još više da brinete o njoj tokom njenog trećeg tromesečja jer neće moći u potpunosti da hoda kako treba. A da ne spominjemo odlazak u prodavnicu ili bilo gde drugde.trudnice za vezu crnka

Promene raspoloženja ćete morati da prihvatite i naviknete na njih. Ali ne samo to… Pošto ste vi nemate hormonsku neravnotežu, vaš je posao da njeno dobro raspoloženje bude vaš glavni prioritet. U jednom trenutku će se osećati srećno, a u sledećem tužno. Ona će se naljutiti na vas bez posebnog razloga, ali će vas i voleti samo 5 minuta nakon toga.

5. Napaljene trudnice za vezu Obožavaju seks.

To pre svega zavisi od toga kako ona podnosi trudnoću ali i u kojoj je fazi. Međutim, zanimljivo je da većina žena uživa u seksu u trudnoći. Naravno, moraćete pre toga da malo istražite koje poze su bolje i lakše da se izvedu. Budite oprezni i nežni sa trudnicom tokom seksa jer ne želite nagle pokrete i grubosti. Ali kada uđete u štos – trudnice za vezu su vatrene u krevetu! I naravno – obratite pažnju na njene osetljive, divne nabrekle sise! 😉

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Hej seksi, cmokić za tebe!