Sisate.net

Najbolje i najlepše sisate devojke, žene iz Srbije i Hrvatske
Ispovesti

Prosečna – Čeznem za Ljubav

Prosečna - Čeznem za Ljubav

Ovakve kao ja već dugo nisu popularne. Svesna sam toga ali ne želim da se menjam. Ne umem da budem ona koja prati trendove i ponaša se kao i ostali samo zato da bi bila primećena. Iznad sam svega toga. Trudim se da pratim svoj put i da, iako nisam imala uspeha u ljubavi, pronađem svoje mesto pod suncem.

Ne očekuj sveticu niti seks simbol. Ja sam obična, prosečna devojka. Ja nisam ni previše načitana ali nisam ni potpuna glupača, ja sam neka zlatna sredina. Ja sam osoba koja voli i koja ume da oprosti. Naivna ponekada ali sa dobrim namerama. Radim na svojim manama i unapređujem sebe. Prosečna - Čeznem za Ljubav

Dve su stvari koje mene pokreću – iskren muškarac i emotivan muškarac. Ja znam kada ima emocija tada ima i savesti a tada nema prevare. Prevarena sam bila baš zbog te svoje naivnosti. Možda bi imala više uspeha da sam tvrdoglava oštra i prosto jača ali to nisam ja.

Da li zbog viška kilograma ili nečega drugog ali ja nemam onu samouverenost koju imaju neke druge žene. To ne znači da sam slabić ili da sam uplašena svoje senke, ali svakako ne krijem suze – ako sam tužna ja plačem. Skrivanje emocija je nešto pogrešno, nešto nepotrebno i po meni – nezdravo.

Budi svoj, budi otvoren i opušten. Budi neko kome može da se veruje jer ako nema iskrenosti nema ni veze nema ni budućnosti. Sve pada u vodu jer posle jedne laži sigurno dolazi i druga, treća, peta… Insistiram i možda sam već dosadna sa tim ali uvek ističem iskrenost kao ključ, kao temelj svake zdrave veze.

Ne stidim se ničega, obraz mi je čist. Savršen sastanak za mene je šetnja parkom, sedenje na klupici, gledanje zalaska sunca, razgovor tih, iskren i miran. Znam da nisam za svakoga ali isto tako znam i da za mnoge jesam 🙂

Javite se Suzani klikom OVDE i upoznajte je.

  1. Повратни пинг: Suzana | Sisate.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Hej seksi, cmokić za tebe!