Sisate.net

Najbolje i najlepše sisate devojke, žene iz Srbije i Hrvatske
Ispovesti

Razvedena – Spontano Upoznavanje i Seks

Prelepa žena romantična i nezavisna

Prvi put sam ušla u ove online vode posle razvoda. Naravno da sam razumela internet i koristila ga ali ovde mislim na online upoznavanje i virtuelni seks. Od svojih prijateljica sam otprilike znala šta da očekujem, ali sam bila skeptična. Ipak su to nepoznati ljudi – pomislila sam. A svi znamo kakvog sveta ima.

Napomenula sam u svom OGLASU da ja volim spontanost. Ali to nije isto. Kada je uživo tada mogu da procenim, da vidim kako se momak ponaša, kako reaguje. Međutim ovako na distancu preko telefona je uvek sve mistično… ali priznajem – mnogo jebeno uzbudljivo! Da, nekada nisam baš koristila ovakav rečnik ali ste mi vi pokazali kako da dam sebi oduška 😉 Prelepa žena romantična i nezavisna

Ja sam bila u braku nekoliko godina i shvatila sam da nema te tenzije i tog seksualnog naboja u toj meri kada je sve dogovoreno. Sa bivšim sam često i vodila ljubav bez orgazma jer mi je falilo tog nečega… te neke misterioznosti… taj osećaj da te neko tuca a ne znaš mu ni ime.

Biće da ja zaista nisam za brak xD

Moji susreti nakon razvoda su uvek bili spontani. Posebno pamtim one kada nisam imala osećaj da će nešto biti. To je razlika od onoga kada sam u fazonu – okej, idem u provod, utegnuću se, dekolte čarape sve… i ima da pojebem nekog frajera samo tako! Naprotiv, često se desi da sam smorena, da mi se ni ne ide nigde al me nagovore… i onda mi zapadne opasno dobar frajer sa željom i tvrdom kitom.

Da se odmah razumemo – godine i veličina nikada mi nisu bili presudni. Nedavno sam imala virtuelni seks sa momkom od kojeg sam starija 20 godina! Znate kako mi je bilo? Svršila sam dva puta za 15 minuta! A takođe mi se javio i jedan matorac stariji od mene 17 godina i vrištala sam od uzbuđenja.

Dakle nema pravila, ne postoje. Zato, ko god da si, javi mi se klikom OVDE i da vidimo šta nudiš 😉

  1. Повратни пинг: Dijana | Sisate.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Hej seksi, cmokić za tebe!