Sisate.net

Najbolje i najlepše sisate devojke, žene iz Srbije i Hrvatske
Erotske Priče

Saznajte kako dildo u guzi može da vas Oduševi!

dildo u guzi sedenje

Seks je raznovrsna stvar, bilo da ste sami ili sa partnerom, ali kada je dildo u guzi – uvek je savršeno! Analne igračke su dizajnirane (logično) da se koriste za analnu igru. To znači da su optimizovane za zadovoljstvo, dok pomažu u izbegavanju nelagodnosti, pa čak i povreda. Iako se može tvrditi da je bilo koja igračka analna igračka, to zapravo nije tačno. Analne igračke su one koje imaju posebnu osnovu koja pomaže u sprečavanju da se izgube u vašem rektumu.

Mnogi ljudi uživaju u njima iz zadovoljstva, bilo za masturbaciju/solo igru, ili sa partnerom ručno ili uz kaiš (strap-on). Sada kada znate šta su analne igračke, hajde da razgovaramo o tome kako ih koristiti.

Kako koristiti dildo u guzi i uživati.dildo u guzi solo

Korišćenje analnih igračaka trebalo bi da bude jednostavno i zabavno, ali postoji nekoliko mera predostrožnosti. Prvo ćete da pronađete pravu igračku za svoje potrebe – onu koja ima pravu dužinu i obim za vaš nivo iskustva. Ne postoji takav dildo kao što je ‘premali’ kada ste novi u analnom seksu. Takođe ćete želeti da investirate u visokokvalitetni lubrikant – i to mnogo! Da bi dildo u guzi imao smisla, maziva su obavezna!

1) Počnite polako, a zatim pojačavajte ritam.

Kada birate svoju prvu analnu igračku, imajte na umu da mnoge imaju prilično krupan „vrh“. Njihovo korišćenje za vašu prvu avanturu može biti pomalo traumatično. U idealnom slučaju, vaša prva kupovina treba da sadrži tri različite veličine, svaka veća na suptilan, ali primetan način. Pronađite set koji ima više konusni dizajn, koji omogućava da se vaša muskulatura postepeno opušta dok ubacujete igračku.

Podmažite svoju igračku obilnim količinama maziva pre nego što krenete, dok ne osetite otpor (ovaj „otpor“ je verovatno sfinkter). Uklonite dildo, ponovo podmažite i pokušajte ponovo, nadamo se da svaki put gurate malo dalje. Korake 1 i 2 treba ponoviti nekoliko puta kako bi se sva 3 sfinktera potpuno opustila i igračka udobno umetnula.

Dok to radite, pretvarajte se kao da imate nuždu i napnite se (ne brinite – nećete doživeti nesreću). Kada je dildo u guzi, nemojte je potpuno uklanjati. Umesto toga, pomerite igračku unutra i skoro potpuno napolje 10-12 puta (pokreti od 3-4 cm). Ovo vam omogućava da pravilno ojačate i poboljšate elastičnost kože, kao i da omogućite potpuno opuštanje sfinktera.

2) Nemojte zaglaviti dildo u guzi – nipošto.

Najbolje analne igračke za početnike su one čija osnova ide direktno do drške. Tj. ona koja nema suženje ili „vrat“ između ručke i dela kojim se igrate. Mnogi imaju proširenu bazu, drugi imaju usisnu čašu za igru bez ruku, a treći čak imaju testise da bi stvari bile realistične. Korišćenje igračke sa ‘lopticama’ je definitivno pozitivno. One ne samo da čine vaše iskustvo realističnijim – ako je to ono što vas zanima – već i iz medicinske perspektive. Ova prepreka vas sprečava da potpuno izgubite dildo u guzi.

Opustite se, neka vam bude udobno. Kada vam je um opušten, biće i vaša guza. Postoje tri sfinktera – jedan unutrašnji i nevoljni i dva spoljašnja i dobrovoljna – i opuštanje oba je neophodno za prijatno iskustvo. Za ovo je potrebno mnogo vežbe, pa nemojte misliti da je to samo prekidač za uključivanje/isključivanje. Međutim, kada odvojite vreme, vežbate stezanje i opuštanje, duboko i ravnomerno udišete, na dobrom ste putu za udobn, prijatno iskustvo.

3) Praktikujte dobru i zdravu higijenu.dildo u guzi jako

Održavanje vaših analnih igračaka čistim ne samo da će vas zaštititi, već će i produžiti životni vek igračaka. Važno je da igračke čistite toplom vodom i sapunom pre i posle svake sesije. Obavezno ih potpuno osušite i čuvajte na suvom mestu. Silikonske igračke vremenom mogu degradirati ako se čuvaju sa drugim silikonskim igračkama. Zato je najbolje da ih držite odvojeno (mnoge igračke danas dolaze sa vrećom za odlaganje).

Molimo vas da ne delite igračke između partnera bez temeljnog čišćenja igračke. Ako to nije moguće, možete se odlučiti da koristite novi kondom svaki put kada menjate partnera. Na kraju, nemojte prelaziti između vaginalne i analne upotrebe bez pravilnog čišćenja ili zamene kondoma između!

4) Istražite nove tehnike i neka dildo u guzi bude srećan.

Dostupne su igračke sa vakuum usisnim delom tako da ga možete zalepiti sa ravnu površinu. Imaju širok deo što pomaže da barem deo igračke bude bezbedno van vaše zadnjice u svakom trenutku. Kako počnete više da eksperimentišete, morate zapamtiti da postoji više aspekata koji mogu poboljšati ili ograničiti vašu igru. Imajte na umu ugao vaše karlice u odnosu na igračku koju koristite.

U zavisnosti od tog ugla, dildo može ciljati ka prednjem ili zadnjem delu vašeg stražnjeg kanala. Ovo može biti prijatno, ali može biti i bolno na vašoj prostati (za muškarce) ili za osnovu kičme. U svakom slučaju eksperimentišite. Ali uzmite u obzir svoju visinu, ugao karlice i mesto na koje lepite dildo, i podesite gde je potrebno. Na taj način održavate stvari zabavnim, ali sve ostaje bezbedno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Hej seksi, cmokić za tebe!