Sisate.net

Najbolje i najlepše sisate devojke, žene iz Srbije i Hrvatske
Ispovesti

Romantična prirodna crvenokosa

prirodna

Ćaos. Ja sam Zara. Želela sam da malo pišem o sebi. Provalila sam da to baš volim iako nemam neki dar za pisanje. Trudiću se barem da ne ubacujem smajliće i da ne pravim gramatičke greške. Ali da batalimo gramatiku i da se posvetimo glavnoj temi – meni. Ko sam ja, šta tražim od života, koje su mi mane i vrline. Da li sam srećno zaljubljena ili ne.

Prvo da odgovorim na poslednje – nemam dečka. Nije da sam previše i tražila jer trenutno mi baš prija sloboda i druženje sa vama. Naravno, to se sve može promeniti posle jednog telefonskog poziva. Ali nije lako biti sa mnom. Ja sam jedna hardcore romantična devojka koja veruje u nežnost, osećanja, ljubav. Čak rizikujem da budem na ivici patetike. sisata

Takođe sam veliki fan prirodnog izgleda. Neki će sada reći – pa da lako je tebi kad si tako lepa i imaš tolike grudi. Ja smatram da je svaka osoba lepa i da treba da neguje tu prirodnost i lepotu. Bilo kakva ugradnja silikona i preterana šminka, sve to smatram nepotrebnim. Ali nikada se ne mešam u tuđi život. Svako neka radi kako voli, ovo je samo moje mišljenje.

A sada muškarci, tema koju ste svi čekali. I sad očekujete ova boja kose visina mišići bla bla bla. Do sada vam je već jasno da to meni nije prioritet. Već sam napisala u svom Oglasu da ja tražim dečka koji je spretan. Neko ko nađe rešenje za svaki problem. Sposoban da stvori, da napravi, da zaradi, da je samostalan. I naravno logična osobina svake osobe bez obzira na pol – iskrenost. Iskren muškarac je vrh muškarac.

Mislim da ste me kroz ovu moju ispovest svi sada malo bolje upoznali. Link za moj profil je Ovde pa kliknite ako me želite upoznati. Ja sam kao i uvek veoma uzbuđena i volim da se družim. Posebno sada kada sam malo smanjila izlaske i provod. Poz. Zara

  1. Повратни пинг: Zara | Sisate.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Hej seksi, cmokić za tebe!